Over Prorema

Prorema reinigingssystemen is in Noord-Nederland úw deskundige op het gebied van professioneel schoonmaken. Een  team van vakbekwame medewerkers denkt met u mee en zoekt voor u de juiste oplossing voor elk reinigingsprobleem. Daarvoor heeft Prorema een breed assortiment schoonmaakproducten en reinigingsmachines op voorraad.

De professionele reinigingsmachines van de topmerken Nilfisk en Nilfisk-Alto zorgen voor een schone vloer. De schoonmaakproducten van Tana Werner&Mertz en Vileda Professional laten hardnekkig vuil verdwijnen. En met een compleet assortiment schoonmaakbenodigdheden zoals borstelwerk, vuilzakken, Unger glasbewassing, Numatic werkwagens maakt u de klus helemaal af.

Deze topproducten zijn voor bedrijven van elke omvang op maat verkrijgbaar. Dankzij een uitgebreid netwerk kan Prorema Reinigingssystemen bovendien reinigingsproducten en reinigingsmachines die in het assortiment ontbreken op verzoek voor u bestellen.

Al onze prijzen zijn excl. BTW en excl. verwijderingsbijdrage. Vanaf € 250,00 wordt franco bezorgd. Onze leveringsvoorwaarden kunt u bij ons opvragen.

 
lotus-professional.jpg