Eenschijfsmachines

Schone vloeren verhogen het gevoel van welzijn en comfort.

  • FM400 / FM400D De FM400 D biedt de keuze van 185 of 370 tmp voor eenvoudig, efficiënt en voordelig onderhoud van vrijwel alle vloeren. Gemaakt voor standaard en middelzwaar gebruik, zorgt deze eenschijfsmachine zowel voor strippen en schrobben als voor snel spray-reinigen en polijsten.
  • 510B / 510B-3 Robuuste heavy-duty éénschijfsmachines voor industriële reinigingstaken. Tandwielaandrijving voor zeer zware werkzaamheden. De diverse functies zijn ergonomisch vanaf de bedieningsstang te bedienen.

Vraag ook naar onze SDM 43-900 / SDM 53-1500.

  • UHB 51-1500 Een nieuw ontwerp met betere kenmerken. Deze machine vertegenwoordigt het technisch meest vooruitstrevende product om een hoogglans op vloeren aan te brengen en te onderhouden. Onder de vele verbeterde kenmerken vindt u: bediening eenvoudiger dan ooit / verhoogde veiligheid, passieve stofbeheersing en betere ergonomie.
  • UHR 70-1700 Deze batterij-aangedreven ride-on ultra-high-speedmachine zorgt ervoor dat u stil maar zeer productief grote oppervlakken kunt reinigen zoals op vliegvelden, in winkelcentra en ziekenhuizen. Compact ontwerp voor maximale manoevreerbaarheid.

lotus-professional.jpg