Over ons

Prorema reinigingssystemen is úw specialist op het gebied van professionele reiniging!

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij onszelf specialisten noemen op het gebied van levering en service van uw reinigingsmachine! Heeft u voor ons een schoonmaak klus? Wij hebben voor u de perfecte machine in huis en kunnen dit binnen een week leveren op uw locatie. Liever eerst de machine proberen? Vraag eenvoudig een demo aan! Bekijk ons uitgebreide assortiment of neem contact met ons op.

 

Officieel Nilfisk Partner

Wij zijn officieel Nilfisk partner, hierdoor profiteert u altijd van de beste deals en prijzen! Ook bieden wij een landelijke dekking voor service en onderhoud, waardoor u altijd een schone en veilige omgeving kunt bieden aan uw medewerkers en klanten.

 

Advies nodig?

Heeft u een reinigingsprobleem, maar weet u niet met welke machine dit is op te lossen? Wij hebben ruime ervaring met alle soorten schoonmaakmachines en hun werking op verschillende soorten vloeren. Zo kunnen wij u het beste advies geven voor uw situatie. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Gratis demo

Twijfelt u tussen een aantal machines en weet u niet welke het beste bij uw situatie past? Geen probleem! Wij komen met de best passende machines naar uw locatie voor een demonstratie. Deze demonstratie op locatie kan al binnen een week geregeld worden.

U kunt de machine zelf testen, zodat u direct het resultaat van de machine op uw vloer ziet en weet hoe de machine werkt. Neem contact met ons op voor een gratis demo!

Reinigingsmachine leasen

Wanneer de machine die het beste bij uw situatie past een te hoge investering is voor uw bedrijf, kunnen we u helpen met een lease-contract. Hiermee kunt u de kosten van de machine verspreiden over een aantal jaar, waardoor u niet in een keer de kosten van de machine hoeft te dragen. Bij Prorema is zowel financial als operationeel leasen mogelijk. Bespreek met ons uw wensen en wij maken het mogelijk! Naast het leasen, bieden wij ook de mogelijkheid om een machine te huren. Neem contact met ons op!

    Volg ons
    Copyright © 2021. All rights reserved.